måndag 29 augusti 2011

Idag har Nellie varit på babysim med pappsen, det gillar hon! Och i morgon ska de testa öppna förskolan här i skåre!

söndag 28 augusti 2011

Blir lite sliten av nytt heltidsjobb och en 10-månaders hemma.. och husrenovering.. och flytt till Sverige.. Vi har fortfarande inte fått ordning på allt med barnbidrag å sånt. Har också en del flyttkartonger som inte är uppackade.. men en vacker dag så!

torsdag 25 augusti 2011

Imorrn fredag ska jag jobba min första kväll på sjukhuset. Är inte färdig upplärd än på ett tag men det saknades folk så jag får hoppa in! Ganska bra egentligen för då får jag träffa Nellie på dagen, vi ses ju knappt annars. Ikväll tog det förresten 1 tim + 20 min att natta henne.. inte så kul.

söndag 21 augusti 2011

Ingen har väl missat att nya IKEA-katalogen är ute. Nellie planerar sina inköp!



Hon har också åkt kundvagn när vi var på Willys och handlade. Det var skoj!


fredag 19 augusti 2011

Nej det skulle jag aldrig ha sagt. Nellie har inte alls varit enkel att natta senaste nätterna! Kanske beror det på alla tänder? Är typ 4 nya tänder på väg ut nu!

onsdag 17 augusti 2011

Igår fick vi besök av vänner till Rikard. De hade visst rest runt i sverige o norge på semester och i morse drog de vidare neråt i landet. Trevligt med besök! Nellie har varit superenkel att natta senaste veckan! Hon får välling i sängen vid kl.19 och somnar direkt! Sen sover hon till 8-9 tiden nästa dag! Lyxigt för Rikard som är pappaledig och bra för hela familjen!

måndag 15 augusti 2011

1a dagen på nygamla jobbet. Cyklade dit och det var långt(2,3 mil tur o retur) och tungt! Min gamla cykel väger bly och luften i däcken verkar bara pysa ut. Som tur var kan man ha musik i öronen. Tyvärr har jag bara 10 låtar på mobben. Alla från 2009. Dumphone! Det började regna såklart och att komma fram till nya jobbet första dagen med regnblöta kläder, svettig o med mascara rinnande var ju superkul.. ser verkligen fram emot att ta mig till jobbet imorgon..

lördag 13 augusti 2011

Lördag och perfekt väder. Vi har såklart varit i båten hela dagen, lyxigt!!



På fredagen forslade vi bort den sista jorden vi grävt bort runt huset. Först skotta på det på en släpkärra och sen skotta av det igen på tippen. Totalt blev det 3 kärror. Jord väger bly!



Nu har vi börjat fylla med sten.. oxå tungt! Vi åkte till ett grustag och hämtade ca 900 kg grus som vi fick skotta av. Hann med 3 kärror på en dag men det behövs säkert 2 till.. här är jag in action!


torsdag 11 augusti 2011

Har varit ute med båten hela dagen! Gött!

onsdag 10 augusti 2011

Jag har en shoppingbebis! Hade Nellsan med mig i vagnen på stan i flera timmar och hon klagade ingenting. Mycket nöjd!

tisdag 9 augusti 2011

Vi gräver och gräver.. för dränering.. hard work vill jag lova! Har också rivit ut det sista sovrummet och börjat spackla. Det ska bli gästrum. Sen har R rivit det gamla rostiga plåtskjulet vi hade på tomten. Annars är det lite svårt väder nu, sol ena stunden men regn o åska andra stunden dvs inget båtåkande :-( Då är det bra att ha både uteprojekt och inneprojekt på gång samtidigt så man kan arbeta oavsett väder. Idag har vi hyrt släp och varit 4 rundor till sopstation, det blir fruktansvärt mycket skräp av renovering.

lördag 6 augusti 2011

Vi har haft nya grannarna på besök. Theo, 11 mån med föräldrar. Nellie tyckte att Theo var intressant och stirrade på honom hela tiden. På slutet vågade hon t.o.m haffa tag i hans fot. Kul med en kompis på gatan! Nu ska jag iväg på spel- och vinkväll med tjejerna =)

fredag 5 augusti 2011

Nellie fick idag en barnmatsburk som var rekommenderad från 8 månader, hon är ju 9 och en halv nu. Men en bit fastnade i halsen på henne. Stackars! Vi klappade henne på ryggen och hon lyckades hosta upp biten. Sen spydde hon :-( Så nu blir det bara puré utan bitar.. tror inte hon ska få några majskrokar heller, trots att det är jättepoppis att ge till sin bebis. Hon får vänta tills hon är redo!

torsdag 4 augusti 2011

Idag har Nellie lekt med mormor hela dagen så vi kunde jobba på huset. Vi har slammat sista tegelväggen i uterummet och grävt för dränering runt halva huset. Perfekt väder för utomhusarbete! Vi fick också en blåbärsplanta i hemflyttningspresent, de var goda!

onsdag 3 augusti 2011

Rikard har köpt en båt! Gött! Perfekt att vi bor nära Vänern =)

måndag 1 augusti 2011

Vi är nu hemflyttade till sverige men har inte fått igång internet än. Flytten gick smidigt. Jag var på fest i lördags, kul! Sen har vi varit i en sommarstuga över natten och det var jättemysigt. Nellie var så snäll hela tiden. Kanske hon föredrar semester i sverige? Vi har också köpt den minsta flytvästen vi kunde hitta och var ute på sjön en tur. Det gillade hon!