fredag 30 september 2011

Äntligen fredag!


torsdag 29 september 2011



Idag har papps tagit med Nellie till mariebergsskogen och tittat på djuren, spännande!

tisdag 27 september 2011

Pasta med kyckling, spenat och feta!


Pasta
Vitlöksklyfta
1 Rödlök
350 g Kycklingfilé
Olivolja
200 g Fetaost
1 påse Bladspenat
Salt & Peppar

Koka pastan. Stek kyckling, vitlök, rödlök i olivolja ca 5 min. Krydda. Blanda i pastan, smulad fetaost och bladspenat. Superenkelt och smarrigt!

måndag 26 september 2011

Idag har vi varit på babysim! Jag tog ledigt från jobbet för att följa med då Nellis var lite vrång förra gången. Men det gick jättebra idag! Kul var det!





I helgen var jag och Rikard i Kungsbacka för att hämta bilen och där finns ju Freeport så det blev massa shopping! Vi stannade också i Göteborg o käkade och shoppade lite till. Det är ju så enkelt att åka iväg nu när vi har barnvakter nära. 


fredag 23 september 2011

Nellie tycker jättemycket om sin pekbok som hon fick av tant Cathrine! Nästan varje dag sitter hon och bläddar i den och pratar med sig själv  =)


tisdag 20 september 2011

Vi har vunnit en auktion på en liten pendlarbil som jag ska ha till jobbet! En vit Polo -03 som bara gått 6000 mil. Den har några skavanker i lacken men fungerar som den ska och var billig! Perfekt! Den ska hämtas i Kungsbacka på lördag så då blir det road trip =)


Nellie var på bvc för vägning idag. Hon väger nu 9 kilo, det är väl ok men hon kunde ha gått upp mer tydligen. Sen var hon på öppna och träffade massa andra barn. Under kvällen har vi varit ute i trädgården igen. Jag grävde ner en smultronplanta och en blåbärsplanta så nu får vi hoppas att de överlever vintern.

måndag 19 september 2011

Vi har firat bröllopsdag idag. Var ute och åt på FROST. Jättegod mat! Nellie var hemma med mormor och det gick bra med nattning och allt! Nellie var på babysim under dagen men det tyckte hon inte om denna gång :-( Hoppas det går bättre nästa måndag.

söndag 18 september 2011

Nellies skor har såklart egen plats i skohyllan bland våra sneakers! 

Helgens projekt var att ta ner träd och buskar i trädgården och nu har vi kommit en bra bit på väg. Jag vill helst ha en platt och grön gräsmatta utan något mer. Rabatter och blommor är liksom inte min grej. Däremot kan jag tänka mig lite smultron i nåt hörn för det är ju så gott!


lördag 17 september 2011


Nellie går som bara den nu. Det är lite svårare att gå med skor men hon tycker det är kul! Tills hon blir trött  =)

måndag 12 september 2011

 Nellie är lite bättre från utslagen idag men det blev inget babysim för säkerhets skull. Glad är hon ändå =)


söndag 11 september 2011

Igår var jag ute och åt grekiskt med 11 tjejer. Väldigt trevligt! Idag är jag förkyld, precis som alla andra, det är verkligen säsong nu.. Igår var Nellie feberfri men då fick hon utslag över hela sig. Är fortfarande kvar idag, kanske hade hon tredagarsfeber? Hon är iaf pigg och vill bara gå och gå med sin gåvagn hela dagarna. Tyvärr kan den ju inte svänga så hon går från vägg till vägg och så får vi vända på henne =)

fredag 9 september 2011

Idag har papps tagit med Nellie till vårdcentralen eftersom hon fortfarande hade feber och hon har redan fått alvedon i max antal dagar. Doktorn tog halsprov och crp och det såg bra ut. Sen hade han sagt att vi får ge alvedon hur många dagar vi vill. Det var bra att gå iväg eftersom det är helg och stängt nu. Här finns inte legevakt som de har i norge. Jag har jobbat 4 veckor och börjar vänja mig lite med de långa dagarna. Men nu är det fredagkväll!

torsdag 8 september 2011

Nellie är sjuk. Hon har varit krasslig hela veckan och igår fick hon feber. Helt utslagen :-(


tisdag 6 september 2011

Nellie var på babysim med papps igår och på öppna förskolan idag. Själv jobbar jag ju men det hade varit kul att följa med till badhuset nån gång!

söndag 4 september 2011

Idag har Nellie varit på sitt första kalas! Det var jättetrevligt! Barnen fick frukt och vi fick tårta =)

fredag 2 september 2011

Tjejen kan gå! 


torsdag 1 september 2011

Söta Nellsan i sin pyjamas =)