tisdag 29 november 2011

Nellie tycker det är kul att måla med sina kritor :-)

söndag 27 november 2011

I veckan har Nellie tagit sina första små steg, sakta och försiktigt! Sötis! Idag har det runnit ur näsan hela dagen och hon hostar en hel del, men hon har ju redan gått på dagis i 4 veckor så en liten förkylning får man ju räkna med. Idag är det första advent och vi har satt upp ljusstakar och stjärnor, lyssnade på julmusik... vi har också tvättat bilarna utomhus.. och vi har grillat... why not lixom =)

tisdag 22 november 2011

18 april får Nellie en lillebror!

måndag 21 november 2011

Nellie plockar ur diskmaskinen :-)

lördag 19 november 2011

På jobbet en lördagskväll.. kunde haft roligare..

fredag 18 november 2011

I natt sover Nellie borta för första gången. Hoppas att hon somnar! Vi har spelkväll :-)
Nellis och jag har en ledig fredag :-)

onsdag 16 november 2011

I söndags vaknade Nellsan 03.30 och vägrade somna om, en kort natt! Men senaste nätterna har det gått bättre =)  Igår hade vi besök av Jessica som busade med Nellie hela kvällen! 

Idag har jag tjuvstartat! Inte med glögg eller skinka som vissa andra, julgodis såklart! Det blev en batch med rocky road :-) 

Här är några kort från dagis..



lördag 12 november 2011

Vi har köpt en grind till spisen så att det ska vara säkert för Nellis i vinter!

torsdag 10 november 2011

Idag har Nellie varit hos tandläkaren för första gången. Det tyckte hon inte om men hon blev glad när hon fick en tandborste!

måndag 7 november 2011

I helgen hade Nellie besök av kompis Klara! Nellie har också varit hos mormor och hälsat på när jag och Rikard var på ikea. Tyvärr fick vi inte tag i det vi ville ha. Vi söker efter en sideboard i vit högglans, inte lätt att hitta... Nu är Nellis på dagis igen. Hon blir inte ens ledsen när jag lämnar henne så det funkar jättebra!

fredag 4 november 2011

Inskolningsveckan på dagis är slut och det har faktiskt gått över all förväntan. Nellie somnade till och med idag på vilostunden, superbra! Hon kommer ha det jättebra på dagis!

tisdag 1 november 2011



Nellie gillar också clementin! Inskolningen på dagis går ganska bra. Fröknarna är väldigt flexibla och vi får vara med och bestämma det mesta som tex hur länge hon ska sova middag, de är också så snälla att de mosar maten och matar henne och ger henne rivet äpple när de andra barnen får äpplebitar. Karlstad verkar vara en jättebra kommun när det gäller dagis. De får frukost, fruktstund, lunch(varm mat) och mellanmål. Även blöjor får de.

Idag har Nellie blivit 1-årsfirad igen! Av Jessica den här gången och hon fick en hund! Vovven skäller och sjunger och Nellie kan snart "gå ut och gå" med honom, kul! =)