torsdag 29 december 2011

Ikväll åker vi till trysil och där ska vi fira nyår :-))

onsdag 28 december 2011

Glömde berätta att julbordets stora hit var renhjärta! Lite otippat men gott enligt alla! När hela familjen var lediga åkte vi till mariebergsskogen och tittade på djuren. Nellie gillade fiskarna bäst :-)

måndag 26 december 2011

På julafton samlades vi i vårt hus. Nellie tyckte det var spännande med alla paket och fick massa julklappar bla en gunghäst, en bobby car, egen stol med bord, en pulka. Hon vågade också sitta i tomtens knä!







tisdag 20 december 2011

Idag är jag ledig efter helgarbete så jag och Nellsan har varit ute i lekparken!

måndag 19 december 2011

Ikväll har jag bakat vit ischoklad. Mycket godare än vanlig!

söndag 18 december 2011

Denna vecka har det varit otroligt fullt upp.. Har inte ens hunnit handla julklappar. Har även jobbat helgen och det innebär en 6-dagars arbetsvecka.. Hoppas nästa vecka blir bättre! Här är en bild på Nellie när hon äter välling tidigt en morgon innan dagis :-)

torsdag 15 december 2011

Nellie äter gröt! Det är gröt i hela köket..

fredag 9 december 2011

Den här veckan har det varit fullt upp. Både jag och R har varit på julbord med jobbet. Jag var på musikquiz i onsdags och jobbade igår kväll. Nu är vi påväg till Sthlm. Nellie är hos mormor i helgen. Idag har Nellis gått massa små små steg helt själv :-) på kortet klappar hon händerna. Söt!

måndag 5 december 2011

Igår var jag på spa! Tränade, simmade i inomhuspool och utomhuspool, bubblade, åt god mat och gjorde en ansikts- och magbehandling för gravida i 1 1/2 timme! Superlyxigt!  =)



Idag ringde de från dagis och sa att Nellsan hade lite feber. Hon har varit lite gnällig under kvällen men det är nog inte så illa. Rikard ska iaf vabba imorrn. Första gången, hur gör man det?

lördag 3 december 2011


Nellie ger papps en kram :-)
Sen ser de en bok..
Den var spännande!