fredag 29 juni 2012

Idag har vi varit på ikea igen! men vi handlade inget annat än det R skulle ha till sitt senaste projekt.. ni får se när det blir färdigt ;-) Sen var vi och åt thai inne i stan, gott! Passade på att gå in till optikern och klaga lite på att glasögonen klämmer på näsan och de bytte ut "näsklämmorna" som var i hård plast till såna i silikon, helt gratis. Vilken skillnad! Tack för tipset Hannah :-) Nu har Luke hoppat i sin onepiece och det är dax för fredagsmys!






torsdag 28 juni 2012

Vi ser ganska mycket film och serier. Perfekt kvällsunderhållning när man är trött efter långa nattningar med kidsen.. Har nu börjat se Sons of Ananchy och den verkar ganska bra. Men det är ju lite lägre tempo än The walking dead som vi just sett en säsong av, är spänd på fortsättningen! För ett tag sen kollade vi några avsnitt av Alcatraz men det var ingen höjdare så det la vi ner. Samsung tog ju vår tv för ett tag sen då det var fel på den som inte gick att laga så nu funderar vi på projektor! Annars har det varit en fin och solig dag. Jag o Lucas var på morgonpromme med Malin och Olle, trevligt :-)


onsdag 27 juni 2012

Nellie har mycket pappatid just nu, skoj!


Idag har han dock varit ute med båten och Nellie har lekt med kompis Theo :-) Får se om jag kan följa med ut nån gång snart.. är ju inte så lätt när man ammar var 3e timme.. här är bilder från förra sommaren!





tisdag 26 juni 2012

2 månader idag ♥♥♥

måndag 25 juni 2012

Nellie pussar på kusin Frans. Han är nu 8 dagar. Lucas är ju bara 2 månader men ser jättestor ut bredvid lilla Frans!





lördag 23 juni 2012

I midsommar var vi på namngivning till Oliver Ville Elof Ström. Jättetrevligt! Speciellt kul att det bara skiljer 2 månader mellan Lucas och tremänningen Oliver, de kommer nog ha kul ihop när de blir större =)




torsdag 21 juni 2012

Nellie leker med sitt nya bilgarage!

onsdag 20 juni 2012

Change of plans.. vi hade tänkt åka några dagar till göteborg men fick inte tag i hotell så vi tog istället en närsemester idag :-) Var i mariebergsskogen och tittade på djuren, Nellie tyckte det var spännande men hon blev jätterädd när kossan muade.. sen åt vi koreanskt och shoppade lite :-)




tisdag 19 juni 2012

Jag gillar verkligen vacumförpackningar! Vi köpte stora påsar till förvaring av våra supervarma och fluffiga vintertäcken. Kanon, nu tar de ingen plats alls och man kan lägga dem i garaget utan att de drar åt sig fukt eller lukt. Och det bästa är ju att man slipper oroa sig för spindlar som sängkamrater till vintern ;-)




måndag 18 juni 2012

Idag har vi varit och hälsat på Frans! Han är verkligen liten jämfört med Lucas trots att det bara skiljer 7 veckor, det går så fort. Sen åkte vi till ikea, skulle bara köpa 3 grejer men så blir det ju aldrig på ikea. Man får syn på både det ena och andra som man plötsligt inser att man behöver... nästan bara grejer till barnen dock. Nellie provade att dricka med sugrör för första gången :-)




lördag 16 juni 2012

Rikard har blivit morbror idag!! Han har redan fått namnet Frans och är 52 cm lång och väger 3,8 kg. Jättekul med en kusin till Lucas och Nellie =)
Jag har varit borta med kidsen hela dan! Vi kollade på Anders när han sprang Karlstad stadslopp och sen hem till Cathrine o käkade :-)

fredag 15 juni 2012

Rikard har kört gocart och vann över alla sina kollegor, flink! Lucas är nu 7 veckor och väger hela 5,2 kg! Nästan ett kg mer än Nellie vid den åldern men han vägde ju nästan ett kg mer när han föddes också :-)



torsdag 14 juni 2012

Vi hade en jättetrevlig liten semester och lyckades hälsa på alla tre kusinerna, se hur de bodde och träffa alla husdjuren :) Nellie tyckte det var speciellt kul att få träffa Felicia, de är nästan precis lika gamla och lekte bra ihop!




söndag 10 juni 2012

Vi är på semester! Hälsar på mina kusiner i Uddevalla och Göteborg. Nellie har blivit polare med katten Aron och med Emelie :-)

fredag 8 juni 2012

Igår var det sommarfest på Nellies dagis Röda Villan! Nicke Nyfiken kom på besök och delade ut hejdå-kort till alla som ska sluta :-)



torsdag 7 juni 2012

Nationaldagen firades med Klara, Tessan o Kalle! Vi grillade och tjejerna hade så kul tillsammans :-)





tisdag 5 juni 2012

Kidsen har fått namn på sina dörrar!




måndag 4 juni 2012

Denna söta tjej har varit stört omöjlig på nätterna senaste månaden! Igår var det katastrof då hon inte somnade förrän halv ett på natten! Och Lucas han skrek... så vi spenderade typ hela kvällen med att försöka få varsin unge att somna... Det är kul nästan jämt :P


lördag 2 juni 2012

Idag har vi haft storstädning. Det går fort när man sammarbetar, R dammsög och jag skurade när Lucas sov och Nellie lekte med tant Cathrine :-) Sovrummet fick en ordentlig rengöring då vi har silverfiskar där.. inte för att de går att städa bort men man kan ju hoppas att de inte gillar Ajax! Passade på att grilla  också då det ska regna framöver. Grillraket hette köttet, gott!