fredag 31 augusti 2012

Under eftermiddagen har vi varit en sväng i stan. Nellie var sådär omöjlig när hon vägrade sitta i vagnen, vägrade bli buren, ville bara gå själv men vägrade hålla handen... busunge! Inne i stan skulle vi fylla på luft i ena däcket till dubbelvagnen... det gick ju mindre bra! Nu är det ingen luft alls i däcket! hehe.. måste vara nåt fel. Nu när det har gått några månader efter förlossningen har jag börjat tappa hår, massor. Har fått en kal fläck på ett ställe :/ Hoppas det kommer tillbaka!
 
 

torsdag 30 augusti 2012

Det är nästan omöjligt att amma Lucas nu, han är bara intresserad av allt som händer runtomkring. Nu har han fått smaka på gröt hela veckan och han gillar det verkligen men fattar inte vad han ska göra med det så det rinner ut igen :-)
 
Lucas brukar bli rädd för kameran men nu har jag lyckats filma lite innan han upptäckte den..
 
 


onsdag 29 augusti 2012

Idag har vi(eller rättare sagt herrn i huset) sågat ner äppelträdet för att det tog upp halva trädgården och vi hittade inte ett äpple som var tjänligt. Så sen vi flyttade in har vi tagit bort ett pilträd, ett äppelträd, en gran, en en, en jättebuske och ett uttorkat träd av okänd sort. Kvar att ta bort är en stor äcklig kompost som har växt helt ohämmat precis som allt annat de senaste 5 åren. Sen är det bara en gräsmatta kvar. Det enda jag egentligen vill ha på gården är smultron, det är gott och sköter sig självt! Visste ni förresten att smultron heter markjordbaer i norge? smultron och jordgubbar är ju ganska lika så de har nog en poäng där :)
 
 

tisdag 28 augusti 2012

Igår var vi på öppna. Nellie tyckte det var skoj med massa nytt att leka med och Lucas fick träffa sina polare i föräldragruppen. Men Nellsan leker inte själv så mycket än så man fick ju underhålla henne och plocka undan allt hon drog fram, hjälpa henne av och på gunghästar och hålla koll så att hon inte stoppar nåt i munnen. Det fanns leksaker för alla åldrar så det var mycket små delar. Samtidigt skulle jag hålla Lucas nöjd. Han behövde ju både äta och sova under tiden vi var där men sova ville han inte! Både jag och barnen blev jättetrötta :-) Har aldrig varit på ÖF förut men eftersom det var en försskolelärare som höll i det trodde jag att det skulle vara nån liten aktivitet för de barn som ville, ex sagoläsning eller målning eller nåt sånt. Men det var det inte så det var mer jobb än jag hade trott att gå dit med 2 barn! Men vi kommer defenitivt gå dit igen, är ju jättebra att det är på måndagar då Nellie inte har dagis.

söndag 26 augusti 2012

4 månader idag!! Han har fått smaka på gröt för första gången men han var inte på humör så det gick inget vidare. Får prova imorrn igen! Idag har vi haft besök av Jessica och det tycker Nellie är jättekul. De har busat massor :-)

fredag 24 augusti 2012

Igår em var vi hos Olle som har fyllt 1 år! Han ska bli storebror i januari, kul med tillskott på gatan! Idag har Nellie haft playdate med Alice från dagis :-) Tjejerna hade jättekul så det blir fler träffar framöver! Och Lucas kan nu vända sig från rygg till mage! På bilden leker han med sin nya roliga leksak som han fick av Trine :-)
 


torsdag 23 augusti 2012

Hipp hipp hurra på min älsklings födelsedag! Detta måste firas...!
 
 
 


onsdag 22 augusti 2012

Lilla gubben ville ut å gå! och Nellis ville hjälpa till och hålla handen :-)
 


tisdag 21 augusti 2012

Nellie har fått en hatt av mormor och morfar, hon älskar ju hattar!



måndag 20 augusti 2012

Idag har jag och kidsen varit hemma och haft kul hela dan :-) Lucas har ätit bättre också! Nellie har fått små rosa converse, så söta :-)



söndag 19 augusti 2012

Lucas har ätit väldigt lite de senaste dagarna. På tisdag ska jag till bvc på en extra vägning. Får se vad vågen säger men om en vecka blir han 4 mån och jag kan börja ge gröt! Vi har köpt en bumboo till honom som hjälper honom att sitta innan han kan sitta själv. Tydligen är det helt säkert för ryggen och kul att kunna se en ny del av världen! Det finns också ett bord till den där man kan lägga leksaker eller mat :-)



onsdag 15 augusti 2012


Idag har jag och Luke varit på träff med föräldragruppen :-) Det var så dum tid.. kl 14 så mormor fick hämta på dagis och vara barnvakt åt Nellie. Sen blev det lite kaos här på kvällen för Lucas bara skrek och Nellis ville inte sova men men så är det ibland.




tisdag 14 augusti 2012

Lucas börjar lära sig att hålla i och tugga på sina leksaker :-)



söndag 12 augusti 2012

Igår hade vi namngivning! Han ska heta Lucas Olle Rikard Arvidsson!










fredag 10 augusti 2012

I onsdags besiktigade vi bilen och den hade inga fel! Gött! Sen var vi på öa då Rikards faster var på besök. Hon och hennes man har varit ute och seglat i typ 7 år. Över hela atlanten till västindien bland annat. Äventyrligt!

Igår hade Nellsa och Luca playdate med Olle :-) Senare på kvällen åt jag sushi med Cathrine o Tessan och vi tog oss ett glas rosé!


onsdag 8 augusti 2012

Nellsan har inskolning på sitt nya dagis. Rikard var med i måndags, jag igår och idag Rikard igen.



tisdag 7 augusti 2012

I helgen hade vi besök av Trine! Det tyckte Nellie var väldigt roligt :-)




onsdag 1 augusti 2012


Sand är skoj!