söndag 30 september 2012

Igår var vi i mormors och morfars gamla hus och jag fick med mig en hel flyttkartong hem med minnessaker. Idag har Rikard jobbat så vi har inte gjort nåt speciellt.


lördag 29 september 2012

Oj oj vad dagarna flyger förbi! Det är full fart hela tiden! Förutom den obligatoriska turen till lekparken har jag och Nellsan städat när Luke sov och jag fick hjälp med dammsugningen ;-)



Vi var också en sväng till bergvik eftersom det är bergviksdagarna. Det var massa erbjudanden å sånt så vi handlade en klänning till Nellis, jag fick naglarna lackade av ett pro och Nellie fick rida ponny :-)



onsdag 26 september 2012

Idag är Lucas hela 5 månader! Tiden går vääldigt fort! Tyvärr har han varit ganska gnällig senaste dagarna, mest på kvällen då. Vet inte helt varför men en teori är väl att en tand är på väg..


måndag 24 september 2012

Vilken dag! Nellie har inte dagis på måndagar så jag och kidsen hade en mysmorgon och busade i pyjamasarna ända tills kvart i 9. Då fick jag ett sms av Alice mamma Malin som påminner mig om dagisfotografering 9.10! Hade både jag och Rikard glömt totalt! Snälla Malin kom hit och passade Lucas så att jag och Nellie kunde kasta på oss kläder och springa till dagis, vi hann precis :-) Puh! På eftermiddagen träffades vi i lekparken så att tjejerna fick leka lite :-)



söndag 23 september 2012

Jag har bytt webbläsare eftersom e inte längre bör användas... men med min nya kommer jag inte in på bloggen.. nån cookiemismatch.. iriterande och säkert lätt att fixa man har ju inte tiden att ta reda på hur man fixar det! Igår var vi på 30-årskalas hos Sandra :-) och på förmiddagen var jag på loppis där en del av vinsten går till välgörenhet, då blir det ju roligare att handla! Idag har R tagit upp båten... ett säkert tecken på att vintern närmar sig. Här är en bild när Nellie matar Lucas med osynlig mat ;-)
 
 

torsdag 20 september 2012

Veckan har varit lite tråkig då min morfar har lämnat oss. Han blev hela 94, inte illa!
I onsdags var det föräldramöte på dagis och igår firade vi vår 3e bröllopsdag med middag inne i stan.
 



 



lördag 15 september 2012

Fredag kväll var jag ute och åt med Jessica med anledning av hennes födelsedag. Vi hade kanontrevligt och var på ett tapasställe som jag gärna går till igen! Idag har vi klippt ner häcken mellan oss och närmsta grannarna. Detta har vi firat med middag då vi blev bjudna på älg och knyte med hemodlade(!) rotfrukter, hur gott som helst :-)

torsdag 13 september 2012

Idag har Nellie lekt med dagiskomipsen Alice :-) Sen har vi haft besök av morbror Anders och grillat burgare! Lucas är en glad kille och leker med fötterna när vi byter blöja :)
 


onsdag 12 september 2012

Nellie åker på ståbrädan nu!
 


måndag 10 september 2012

Jag var såå trött att jag somnade med handen kvar i munnen...
 


söndag 9 september 2012

Jag har varit på loppis för första gången! Bakluckeloppis. Det var precis som jag trodde, fullt med massa skräp som ingen vill ha. Men idéen är ju väldigt bra för både miljön och plånboken! Vi har ju börjat handla begangnat på tradera till barnen och det är jättebra nu när man är föräldraledig och inte har så stor plånbok. Men på loppisen lyckades vi faktiskt hitta världens finaste Lacoste-skor! Strl 25. Såg helt nya ut och båda barnen kan nog ha dem :-)

 

lördag 8 september 2012

Igår var jag och R ute på dinner & a movie! Jag åt hjortrygg och det var supergott! Vi såg snabba cash 2. Hoppas det blir en 3a!
 
 
Idag var vi på kalas hos goa Theo som har fyllt 2 :-)
 

 

torsdag 6 september 2012

Mobilbild men fin ändå!

tisdag 4 september 2012

Lucas börjar hitta sina fötter nu! och han testar sin röst med olika ljud och blåser bubblor :-)

måndag 3 september 2012

Idag har jag & kidsa haft en mysdag hemma. Massa bus o skratt o blöjor :-)