tisdag 30 oktober 2012


Här är en bild från tidigare i höst :-)




måndag 29 oktober 2012

Vad gör man en regnig måndagsmorgon? Bygger med lego såklart!!

lördag 27 oktober 2012

Kusinen Frans har varit här idag! och Nellie fick ännu mer födelsedagspresenter :-) Här provar hon nya morgonrocken efter badet!


fredag 26 oktober 2012

Lilla gubben är 6 månader idag! och har fått sin första tand!


onsdag 24 oktober 2012

Lucky Luke äter duktigt nu :-) Vi har tränat massor och nu äter han gröt morgon o kväll och pureér lunch och middag. Plus mjölk såklart. På detta kort är han allt lite lik papps =)


tisdag 23 oktober 2012

Lucas är inte så glad längre. Eller jo fram tills lunch ungefär... sen får man kämpa för att hålla honom glad. Han vill bli buren, jag måste gå, inte sitta, bära med armarna, bärselen duger inte... Hoppas det går över när tanden väl tittar fram! Man känner den lite men den "växer" såå sakta!


söndag 21 oktober 2012

Här är bilder från firandet av vår 2-ÅRING!!

Nellie fick massa fina och roliga födelsedagspresenter av familj och vänner!





Hon fick en cykel!

Nanna(favvonallen) fick såklart åka med i cykelkorgen :-)

Theo, Nellie och Klara äter tårta!

Nellie och Olle. Det blev mycket fika under helgen :-)


Alice och Nellie sitter i nya barbapappa-saccosäcken!


Dags att säga hej då!

:-)


onsdag 17 oktober 2012

Provar att blogga från mobilen igen.. Lucas har varit på BVC idag. Fått vacciner. Han väger nu 7,2kg vilket betyder att han har gått upp 1 kg på två månader. Helt ok. Idag har vi också varit på första hjälpen-utbildning med föräldragruppen, nyttigt. Lucas börjar ju bli en stor kille så han får sitta upp litegrann när vi lämnar o hämtar Nells på dagis :-)

måndag 15 oktober 2012

Jag firade med 30-årsmiddag i lördags med mina tjejkompisar :-) Det var jättetrevligt! Vi var 10 pers och jag bjöd på 3-rätters. Jag fick massa massa presenter som jag blev jätteglad för :-) Tyvärr glömde jag ta kort men det var en minnesvärd kväll!

På söndagen var jag och herr Arvidsson på bio, vi såg Savages, den var ganska bra.

Idag har jag varit på jobbet med barnen och hälsat på. Det är lite besvärligt eftersom det är ett lab och barnen bör ju inte röra något, inte ens golvet. Och inte tappa nappen eller nallen. Är ganska svårt med en 2-åring det... Jag kan t ex inte använda mina jobbskor hemma. Egentligen borde arbetsgivaren stå för arbetsskor kan man ju tycka!

torsdag 11 oktober 2012

Hipp hipp för mig! Har haft en mycket bra födelsedag! Fick en cykel :-) Hoppas jag hinner ut och cykla lite nu innan säsongen är över. R överraskade mig med SIA Kladdkakeglass och Ben & Jerrys Half baked som är en blandning av choklad- och vaniljglass med fudge brownies och bitar av chocolate chip-kakdeg. Fantastiskt goda, prova!

onsdag 10 oktober 2012

Sista dagen som twenty something... får se om jag vaknar rynkig och gråhårig imorrn då...

måndag 8 oktober 2012

Syskon delar gymmet :-)



Igår firade vi att Cathrine har fyllt 30! Riktigt skoj! Vi kidnappade henne och tog med henne till en relax som vi hyrt. Bastade, badade jacuzzi och käkade och på kvällen var det fest med tårta och quiz!


fredag 5 oktober 2012

Idag har vi varit på morfars begravning :(

torsdag 4 oktober 2012

Nellie och Theo :-)


måndag 1 oktober 2012

Denna regniga och grå dag har vi varit på öppna med Olle och hans mamma. Vi hade kul allihop :-)