lördag 30 mars 2013

Glad påsk!

onsdag 27 mars 2013

Nellie säger: Jag låna pappas tandborste.
Haha!

tisdag 26 mars 2013

Sååå god! Rekommenderas!

fredag 22 mars 2013

torsdag 21 mars 2013

torsdag 14 mars 2013

Vet inte hur jag ska göra för att bilderna ska bli bra när man bloggar från paddan... Här är iaf en bild på Nellie o Alice :-)

onsdag 13 mars 2013

Kidsen på Ikea!

onsdag 6 mars 2013

måndag 4 mars 2013

Bus-Nellie har varit i farten! 2 minuter ensam på Lucas rum när jag plockade in efter frukosten och sen är halva garderoben uppradad på golvet...


söndag 3 mars 2013

I helgen har vi haft lite måleriprojekt av tv-möbel. Vi har också varit på loppis och handlat lite till barnen bl.a en flytväst till Lucas så vi kan åka ut med båten till sommaren. Idag gjorde vi långkok på älg, köttet blev såå gott! Tittade såklart på mello då det var i karlstad. Verkade som att alla killar(inkl vinnarna i lördags) har samma frisyr just nu, typ lite längre hår som man samlar i en oversize-lugg. Vi försökte ge Lucas den frillan efter badet ikväll ;-)


 Lucas nya gardiner med coola vovvar på!


fredag 1 mars 2013

Denna vecka har det varit fullt upp! Lucas har varit på 10-månaderskontroll på BVC. Sist gång vi var där var han 5,5 månader så det är verkligen dåligt med kontroller här. Han väger nästan 9 kg, lite mindre än jag trott men han följer sin kurva strax under medel. Han har ju varit ganska skrikig länge nu men sköterskan sa att han är ett krävande barn som behöver mycket miljöombyte och aktivitet. Det viktigaste är ju att han är frisk :-) Han har också sagt sina första ord: titta, mamma och pappa! Nellie har lekt med Alice i lekparken och rullat ner för backen! Jag och Lucas har också varit på mamma core träning med Astrid och Clara :-) Jag har ägnat kvällarna åt att sy gardiner till Lucas rum! Jättefint tyg. Bild kommer senare, nu är vi hos mormor o morfar och äter våfflor. Detta är första gången jag bloggar från min nya padda(tack pappa!!!!) :-)