söndag 30 juni 2013

Bubbelbad!




http://karlstad.se/nyheter/2013/juni/humlan-och-nyckelpigan-springer-stodeneloppet/

lördag 29 juni 2013

Ingen rolig natt... Jag jobbade kväll igår och började tidigt i morse. Då har man lite för lite tid att sova. Tyvärr blev Lucas crazy inatt och vaknade 6 gånger. Skrek och grät! De första 3 gångerna väckte han Nellie också, då var det fullt kaos med två som skrek.. Jag sov max 5 timmar och försov mig såklart! Typiskt!

Nellie tyckte det var kul att prova mammas kläder ;-)




söndag 23 juni 2013

Nellie är nu i kiss- och bajsåldern.. När jag frågar vad hon har fått för lunch på dagis svarar hon: Bajskorv! och häromdagen hade hon visst druckit bajsmjölk. Hon använder också uttryck som "min lilla bajsmamma". Rikard tycker detta är hysteriskt kul och kan inte hålla sig för skratt :-)




fredag 21 juni 2013

Fördelar med att jobba midsommar:
1. Det är lätt att få parkering
2. Parkeringen är gratis
That's it..



torsdag 20 juni 2013

Ute på sjön!!










I veckan har jag spelat bangolf med kollegor, jättekul! Nellie har varit hos tandläkaren eftersom hon snubblade på asfalten och slog ut en bit av ena framtanden :-( Men det är ju inget att göra åt så nu får hon ha en trasig framtand. Som tur var hade hon hjälm på sig när hon ramlade så förutom tanden klarade hon sig med ett skrubbsår på knät.



Idag är jag ledig och Nellie är hemma från dagis. Vi funderar på att ta en tur med båten. Sen ska jag jobba midsommarafton, midsommardagen och på söndag...

tisdag 18 juni 2013







Vi har varit på Frans 1årskalas! Jättetrevligt och massa god mat! Barnen badade och lekte med såpbubbelpistol :-)





torsdag 13 juni 2013

Igår hade vi en liten jobbfest! Vi fick själva betala lokalhyra och ta med egen dryck men jobbet stod iaf för mat och det hela var mkt trevligt :-)











måndag 10 juni 2013

Kvällshopp!







söndag 9 juni 2013

Vi har varit på Lager157. Vilket bra ställe! Jättefina barnkläder och superbilligt! Sen grillade vi hamburgare. Om ni inte har provat måste ni köpa ICAs färska het chili burgare. Godaste ever.



Sen hade vi dessert också. Det har vi typ aldrig haft förr, bara på kalas o dyl. Vi provade Arlas nya mjukglass. Enkelt, bara att vispa och sätta i frysen. Den smakade gott. Men Nellie fick för sig att hon inte tyckte om glass så hon ville inte ha. Vi försökte lura i henne lite m.h.a kolasås och chokladsås men hon vägrade så jag o R fick äta upp allt själva...




Igår var jag och Cathrine och barnen ute och letade pinnar. Det är kommunen som anordnar en form av stadsorientering på sommaren. Jättekul och lagom svårt. Tror det finns 230 pinnar i Karlstad med omnejd men vi höll oss här på stodene och hittade 14 st :-) Man kan vinna priser och chansen ökar ju fler pinnar man hittar. Ett bra sätt att få ut folk för att motionera!

På kvällen grillade vi med grannarna och efter att barnen var nattade badade vi i deras utomhusjacuzzi! Så lyxigt!



torsdag 6 juni 2013

Nationaldagen har vi firat med fika på en filt i mariebergsskogen tillsammans med Klara och föräldrar. Klara blir snart storasyster, spännande :-)











tisdag 4 juni 2013

Barca 2013!