lördag 28 september 2013

Semester!! Det firade vi igår med en fredagsmysbricka från Klaras Café, skinka och melon, pastrami, salami, kycklingfiléspett, chevre och valnötssallad, marinerade oliver, fårost, brieost, soltorkad tomat, pastasallad m.m. Lyx!!

Idag har vi sålt av lite barnkläder och skor på loppis. Man märker upp kläderna med pris, lämnar in och så tar frivilliga hand om försäljningen. De tar 20% av vinsten som går till forskning om plötslig spädbarnsdöd och sen får vi hämta resten av pengarna + våra osålda varor. Bra upplägg!

Barnen är förkylda och Nellie har fått ögoninflammation, typiskt nu till semestern. Tog en sväng till lekparken, Nellie ville sitta i bebisgungan och Lucas i stora gungan :)







onsdag 25 september 2013

Igår var det föräldramöte och föreläsning om föräldraskap på Lucas blivande dagis och idag är det föräldramöte på Nellies dagis. Fullt upp!



fredag 20 september 2013

Igår hade vi bröllopsdag! 4 år! Firade med en mysbricka från oliven, jättegott!




Idag hittade vi en fästing på Lucas ben usch!! Säkert vi som drog med oss in från pinnletandet i skogen igår :(

torsdag 19 september 2013

4 timmar i skogen 20 pinnar hittade!




Letar efter nr 222 (den lilla sumpmarken) men allt ser ju likadant ut!




För övrigt har Lucas varit hos tandläkaren för första gången. Han hade 2 hål och tandsten! Hehe nejdå men han har väldigt många tänder, han har fått alla mjölktänder utom de 4 sista.

måndag 16 september 2013

Krocka Bobby car är roligt!

YouTube Video


söndag 15 september 2013

Mariebergsskogen! Nellie o Klara busade massor! Vi var där i typ 5 timmar! Barnen hade jättekul!
















lördag 14 september 2013

Pärlkonst!




fredag 13 september 2013

Nellie är väldigt konstig på nätterna nu.. Skriker o gråter, hon kan svara på frågor och hon ser oss och vart vi är men ändå får man inte riktigt kontakt med henne... Går inte att få ögonkontakt, går inte att lugna ner henne. Vi får bära henne till vår säng och där somnar hon om. Det verkar inte som att hon kan vakna. Dr Rikard ;-) har diagnostiserat henne med nattskräck. Det går över inom några månader. Får vi verkligen hoppas!

Kan tipsa er om denna nyhet från OLW! Små kakor av cashew, jordnöt, mandel, havssalt o lite honung. Supergott!!




lördag 7 september 2013

Med anledning av Jessicas 30-årsdag har vi kidnappat henne och spenderat dagen på bodaborg! Jättekul! För er som inte vet så är bodaborg som fångarna på fortet med massa olika celler man ska ta sig igenom med sitt lag. Klättra, krypa, balansera, tänka. Rekommenderas :)



fredag 6 september 2013

Solsidan börjar 20 okt!!! Tjohoo!!




onsdag 4 september 2013

Idag har Rikard fått sin födelsedagspresent! Vi var ute och åt tapas och sen var vi på stand up med Björn Gustavsson och Henrik Shyffert! Superkul! Vi skrattade nästan oavbrutet hela showen :)




söndag 1 september 2013

Geisha chokladkex måste provas!