söndag 24 februari 2013

Crazy night! Vi brukar natta varsin unge, så även ikväll. Men ingen ville somna... det tog 1 h 39 min och sen somnade båda samtidigt! Men nu har Nellie tyvärr vaknat igen...

fredag 22 februari 2013

På onsdag var jag och Lucas på mamma core på friskis. Mkt smart att man kan ta med sig bebisen när man tränar! Sen var vi på playdate hos Alice. Tjejerna hade jättekul och lekte och fnittrade. Lucas tyckte det var spännande med katten och fick nästa tag i svansen en gång :-) Idag har farmor varit här och lekt och åkt bob med Nellie. Nu är det fredagskos! Ungarna har sett på teletubbies...


tisdag 19 februari 2013

Måndag morgon och det kryper en silverfisk på min arm i sängen!! På mig!! I min säng!! Jag fick nog! Såhär kan man inte bo. Ringde vårt försäkringsbolag Tyrgghansa som har sitt eget utrotningsföretag som tydligen går på försäkringen, man behöver inte ens betala självrisk(kan det vara möjligt?) Jag fick välja om jag ville ha en sanering eller testa med massa dosor och klisterhus. Saneringen lät jättejobbig eftersom de sprayar listerna och sen är de giftiga i 5 veckor tills man får tvätta dem. Så jag har nu fått hem dosor och klisterpappershus att placera ut men om detta inte hjälper får vi antagligen ta en 5-veckors semester i Thailand ;-) På eftermiddagen åkte vi till öppna. Idag har Lucas varit i badhuset med Astrid och Leo. Det tyckte han var jättekul! Han har varit glad hela dagen :-)

söndag 17 februari 2013

På lördagen var vi på Alice 3-årskalas, kul! Där träffade vi också det senaste tillskottet här på gatan, lilla Rut, 2 veckor. Pytteliten! Idag har jag varit på Me&I-party. Jättefina kläder! Rikard och Nellie har ägnat helgen åt snögubbebyggande och Lucas sov en hel natt igen :-))



fredag 15 februari 2013

Redo för armhävningar! ;-)
 
 


torsdag 14 februari 2013

Valentines Day! Jag har blivit uppvaktad med diverse "hemgjorda" gåvor! Rikard har gjort en ros av choklad och lotter och Nellie ritade en teckning på dagis :-) Jag är mycket glad! Skåda dessa vackra verk ;-)



Nellie var väldigt stolt, hon hade inte bara ritat utan också limmat!(det var lite intorkat lim lite här och var på teckningen). Utöver detta överraskade R med en Ben & Jerrys!! Lyx!

onsdag 13 februari 2013

Jag och Lucas har haft besök av 2 mammor och bebisar idag, trevligt! Fast Lucas var ganska gnällig, kanske för att han inte sov så bra i natt? Nellie var på dagis och åt massa blodpudding, en av hennes stora favoriter :-) Här är en bild på lekhörnan i vardagsrummet..


tisdag 12 februari 2013

Idag har Lucas varit en glad liten gubbe :-) Äntligen en bra dag! och han har sovit några hela nätter så det är bara och hoppas att det fortsätter så! Han kryper på riktigt nu, tar sig runt från rum till rum :-)


söndag 10 februari 2013



Nellie och Theo :-)

fredag 8 februari 2013

Nu är vi friska! Back to normal... Lucas är ju lite skrikig som vanligt... är det så här hos er också eller är det bara här?? (idag var han utvilad, nymatad o nybajsad men skrek av och till i 3 timmar, vad ska man göra?) Men när han inte skriker är han ju världens goaste unge :-)


onsdag 6 februari 2013

Igår var Lucas sjuk med febertoppar hela dagen och otröstliga skrikstunder :-( Jag är dunderförkyld och sliten efter att ha varit uppe säkert 20 ggr i natt med en skrikande Lucas... 1,5 h var det längsta han sov utan att vakna. Men idag verkar han må ganska bra och är bra mycket piggare än mig! Tur att morfar kan komma hit och leka med nellie och hämta på dagis!

tisdag 5 februari 2013

Nellie är så söt när hon sjunger Bä bä vita lamm med ullirull och Yeah!


måndag 4 februari 2013

Lucas kan stå själv bättre och bättre :-) men fotar man honom vill Nellie också vara med på bild!



lördag 2 februari 2013

Nellie sov hos mormor och morfar på fredagen. Då märker man att det är ganska stor skillnad på att bara ha 1 barn i huset jämfört med 2 ;-) Jag och Rikard passade på att äta "vuxenmat" när hon var borta. Jag åt räkor och broccoli som jag doppade i fiskbilens hetsås, såå gott! Rikard köpte sig en pizza. Men nu är lilla fröken hemma igen och förkyld har hon blivit så vi är beredda på en hostig natt. Vi har också påbörjat en om-renovering av vardagsrummet då vi inte blev helt nöjda sist.. här är spacklaren in action :-)