torsdag 30 maj 2013

Barcelona!! Rikard hade ordnat med barnvakt och tagit semester åt mig i all hemlighet! Jag fick inte veta vart vi skulle förrän vi checkade in på flygplatsen i Göteborg, det var spännande!! Vi har redan hunnit med massor idag och nu vilar vi upp oss på hotellet innan vi ska ut och äta tapas!





onsdag 29 maj 2013

På resande fot - destination unknown!




Location:Nils Ericsonsgatan,Göteborg,Sverige

måndag 27 maj 2013

Igår var vi på 1-årskalas hos Clara! Vi var ute i värmen och alla ettåringar tultade runt med solhattar :-)

Idag har Nellie varit hos frissan för första gången och sen träffade de kusin Frans :-)








lördag 25 maj 2013

Nu kan jag gå!!


fredag 24 maj 2013

Nellie hjälper Lucas att gå tills de blir helt slut båda två!


YouTube Video





torsdag 23 maj 2013









Alice och Nellie! BFF! ❤

onsdag 22 maj 2013

Idag var det spännande utanför jobbet. Från fönstren i vårt lunchrum kunde vi se SWAT poliser, beväpnade med stora ak. Såg också en man som de satte handfängsel på och körde bort i en polisbil. Nog för att man ser poliser av och till men insatsstyrkan är sällan här i lilla Karlstad. De såg ut ungefär som på film :-)

http://www.vf.se/node/273705



söndag 19 maj 2013

Nellie har lärt sig att cykla nu!!!


YouTube Video


fredag 17 maj 2013

Nu mår jag bra men Rikard har blivit sjuk... Vi har varit sjuka mycket senaste månaden och är trötta nu.. Lucas är gnällig, kanske för att han håller på att få tand nr 9. En kindtand, värker säkert. Idag lyckades vi iaf ta en liten utflykt till Karlstad Airport och tittade på plan som landade o lyfte. Det var jättespännande tyckte Nellie!





onsdag 15 maj 2013

Hej kära spyhink! Nu är jag magsjuk igen :-((( Smittkälla oidentifierad även denna gång. Konstigt. Fick åka hem från jobbet redan vid 09. Avskyr detta!!! Och nu blir det en karensdag också. Typiskt!!!



måndag 13 maj 2013


Idag har Lucas tagit sina första små steg! Vi lockade honom med vindruvor :-)







lördag 11 maj 2013

Denna lördag har nog de flesta varit på kosläpp, vi glömde anmäla oss så det får bli nästa år istället. Vi har varit ute mycket idag och jag fick äntligen tid att byta däck på bilen! skulle ju varit gjort för ett tag sen det...

Kidsen badar :-)




torsdag 9 maj 2013

Jobbat idag. Röd dag. Vad fick jag för det? OB är ca 45kr/tim före skatt... That's it. Ingen annan ledig dag istället. Inte ens en frukt. Tack för det landstinget.



onsdag 8 maj 2013

Då är man igång och jobbar. Imorrn är det röd dag men jag jobbar då också. På jobbet är det "kris" eftersom vi har så dålig arbetsmiljö. Ventilationen är fel så vissa ställen är jättevarma och vissa jättekalla, luften är så torr att många har problem med halsen/luftvägarna, ljuset är visst dåligt och vi har bullerproblem. Det andra stör mig inte speciellt mkt men bullret är väldigt jobbigt. Det är ju ett jättestort rum fyllt med maskiner så det är ju inte konstigt att det låter massor.. men det ligger under gränsvärdet för hur många decibel som är skadligt så det är inget arbetsgivaren jobbar speciellt mkt för att ändra på...

Lucas och Nellie tycker det är jättekul att köra varann i gåvagnen :)


YouTube Video


måndag 6 maj 2013

söndag 5 maj 2013



Ja men det är ju fantastiskt... Mammaledigheten är slut och imorgon ska jag börja jobba. De sista 2 veckorna hade jag tänkt att jag skulle njuta ordentligt av sista tiden som föräldraledig. Då drar jag på mig århundradets magsjuka och blir sängliggandes i flera dagar så att Rikard måste vabba. Efter det går det nån dag och sen drar hela familjen på sig en förkylning. Värre saker har ju hänt men ändå irriterande. Nu är det sista lediga kvällen och jag börjar jobbet om 12 timmar. Nellie skriker strax efter nattningen, vi går in och det är spyor överallt! Hela henne, hela sängen o godsedjuren! Efter dusch, sängbyte, tvätt och vädring sitter vi i soffan och ser på Pettson & Findus och Nellie kräks i en hink stackarn :-((

Här är iaf en bild från tidigare idag när Nellsan hjälpte pappa att lägga golv i sovrummet..




lördag 4 maj 2013

Idag har Lucas träffat kompisarna Clara, Leo och Astrid. Nellie var också med och alla föräldrar, jättetrevligt!











torsdag 2 maj 2013

Igår hälsade vi på Klara i deras nya lägenhet! Hon och Nellie hade jättekul och vi tog även en tur till mariebergsskogen :-)







Sen på kvällen var vi ute och åt libanesiskt med Jessica o Markus, jättetrevligt! Fast libanesisk mat är inte riktigt min favvo. Idag har Nellie varit hemma från dagis eftersom det är min sista vecka som jag är mammaledig så vi har varit på badhuset med mormor :-)