tisdag 19 april 2011

Vaccinationer har Nellsan fått idag. Hela 3 stick, det skulle egentligen varit 2 stick men vår virriga bvc-sköterska glömde ett vaccin. Jag litar inte på henne för hon är ganska förvirrad av sig men hon trodde inte att Nellies magproblem var relaterat till mjölk, hon trodde att det var en kombination av faktorer som tex tänder, ökad aktivitet, börja äta mat mm. Får väl hoppas att det är så. I natt var jag uppe 3 gånger och bytte blöjor. Jag börjar bli sliten. Som tur är får jag hjälp av mormor på dagarna nu när Rikard är på jobb. Nellie har varit glad och go idag också, trots sprutorna =)

2 kommentarer:

  1. En påskhälsning från vedleverantörens dotter, er nästan granne... :-) Blir ju nyfiken vilken av virrtanterna ni har på bvc, gissar att ni går på den närmast där ni bor.. Hoppas det reder sig med magen. Vår lilla E hade kolik har vi förstått så här i efterhand men vi hade turen att det gav sig när han var 4 mån men det är hemskt när de har ont och man inte kan göra nåt.

    SvaraRadera
  2. Nej det är inte alltid lätt att veta vad felet är när de har ont.. men det går väl över får vi hoppas! Vi får ta en promenad eller lekträff nån gång framöver så kan vi diskutera virrtanter =)

    SvaraRadera